Aktuella uppdrag

Du som söker jobb hos Kandidathuset gör det via vårt webbaserade rekryteringsverktyg. Här kan du söka våra lediga tjänster eller om vi inte har någon tjänst som passar dig kan du göra en spontanansökan.

Välkommen med din ansökan!

Saint-Gobain ISOVER - El-konstruktör
Befattning: El-konstruktör
Placeringsort: Bjuv Företag: ISOVER
Läs mer här...
Stacks Image 172
Saint-Gobain ISOVER - El-konstruktör

Befattning:
El-konstruktör
Placeringsort: Bjuv Företag: ISOVER


ISOVER – En världsledare med historia. Det välkända varumärket Gullfiber skapades år 1967 men redan år 1963 inledde det Billesholmsförankrade företaget ett samarbete med världsledaren Saint-Gobain. Bolaget är idag en del av koncernen Saint-Gobain och ISOVER är det gemensamma internationella varumärket för isolerdivisionen. Saint-Gobain består idag av mer än 1400 konsoliderade företag med ca 170 000 anställda. Tillverkningen sker i 66 länder över hela världen och år 2015 hade Saint-Gobainkoncernen en omsättning på ca 39,6 miljarder Euro. Ytterligare information om företaget och koncernen hittar du på www.isover.se och www.saint- gobain.com.


ISOVER Billesholm
 
ISOVER har huvudkontor och produktion i Billesholm utanför Helsingborg. Verksamheten sysselsätter cirka 380 personer och ligger i den absoluta framkanten när det gäller hållbara, innovativa och effektiva isolerlösningar för bygg-, industri- och OEM-kunder samt privata husägare.
 
Nu söker ISOVER en erfaren El-konstruktör som ska vara med och fortsätta utveckla verksamheten.
 
 
Arbetsbeskrivning
 
I rollen som El-konstruktör kommer du bland annat arbeta med projektering av nya produktionsmaskiner, ombyggnation av befintliga maskiner samt agera stöd till andra avdelningar inom elområdet. Du kommer att vara en del av PMO-avdelningen (Project Management Office) och rapporterar till PMO-chefen. I rollen som El-konstruktör krävs teknisk kompetens och en god kommunikativ förmåga.
 
Tjänsten innefattar:
 
 • Konstruktion och projektering av el-anläggningar
 • Ansvara för AutoCad Electrical, ritningsstandarder samt ritningsarkivet
 • Automation med PLC-system (oftast Siemens S7)
 • Agera support gentemot produktionen och UH-avdelningen i el-tekniska ärenden
 • I de fall då arbete utförs med externa parter; skriva kravspecifikationer, upprätta underlag för anbud samt kunna agera arbetsledare
 • Aktivt arbeta mot en standardisering inom området samt ansvara för att arbetet utförs i enlighet med relevanta lagar och föreskrifter

 
 
Önskvärd profil
 
Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning och flerårig arbetserfarenhet av el-konstruktion, gärna inom processindustrin. Du är en noggrann person som har god förmåga att skapa struktur och rutiner, samt förankra dem i det dagliga arbetet.  Vi ser gärna att du har erfarenhet av att jobba i projekt och trivs med att leda personal och komma ut i verksamheten. Du har med fördel arbetat med PLC-programmering och drivteknik, samt har kunskaper om maskinsäkerhetsnormer och el-föreskrifter enligt ISO och CE-krav.
 
 
Krav för tjänsten:
 • Eftergymnasial utbildning (ex. YH eller högskoleingenjör)
 • God erfarenhet av el-konstruktion
 • Goda kunskaper i CAD, gärna Auto-CAD
 • Goda kunskaper i svenska och engelska

 
Meriterande för tjänsten:
 • Programmeringskunskap
 • Kunskap inom styr- och reglerteknik
 • Kunskap inom transmissionsteknik
 • Erfarenhet från tillverkande industri (motorer, PLC, mekanik)
 • Erfarenhet av automation, gärna med HoneyWell-system

 
 
Övrigt
 
Placeringsort: Billesholm
 
Urval och intervjuer sker löpande, varför vi gärna ser att du skickar in din ansökan snarast.
 
 
I denna rekrytering samarbetar Saint-Gobain ISOVER med Kandidathuset. För frågor om tjänsten vänligen kontakta ansvarig konsult Sebastian Törnquist, sebastian.tornquist@kandidathuset.se
Ansök genom att fylla i nedanstående formulär!
NCC - Site Manager
Befattning: Site Manager
Placeringsort: Stockholm Företag: NCC Industry
Läs mer här...
Stacks Image 172
NCC - Site Manager

Befattning:
Site Manager
Placeringsort: Stockholm Företag: NCC Industry


NCC är ett av de ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretagen i Norden och är verksamt inom hela värdekedjan när det gäller att skapa miljöer för arbete, boende och kommunikation. NCC utvecklar och bygger bostäder, kommersiella fastigheter, industrilokaler och offentliga byggnader, vägar och anläggningar samt övrig infrastruktur. Vi erbjuder även insatsvaror för byggproduktion, såsom kross och asfalt, samt svarar för beläggning, drift och underhåll av vägar. NCC:s huvudsakliga verksamhet bedrivs i Norden. Vår vision är förnya vår bransch och erbjuda de bästa hållbara lösningarna. Läs mer på www.ncc.se.Bakgrund
 
Affärsområde NCC Industry är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom asfalt, stenmaterial, grundläggning och vägbeläggning. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö. 
 
Just nu växer NCC Industrys Beläggningsverksamhet i Centrala Stockholm med flera intressanta projekt. Vi behöver därför förstärka vårt team med en erfaren och driven Site Manager/Platschef.
 
 
Din roll
 
Som Site Manager har du det övergripande ansvaret för verksamheten och har ansvar för produktion, ekonomi och personal. Du bedriver projekten enligt tidplan och budget samt ansvarar för att kvalitets, miljö- och arbetsmiljöplaner följs. Därutöver kommer du vara delaktig i kalkylarbetet samt arbeta med att sätta mål för den långsiktiga planeringen av verksamheten.
 
 
Erfarenhet
 
Vi ser gärna att du har byggteknisk utbildning med erfarenhet av liknande position inom byggbranschen där du med fördel har erfarenhet inom området för beläggningsverksamhet. För att lyckas i rollen ser vi också att du har mångårig erfarenhet av att självständigt driva mindre och större arbeten samt att du har tidigare erfarenhet av personalansvar. Rollen kräver också mycket goda administrativa och ekonomiska kunskaper samt att du behärskar svenska i tal och skrift.
 
 
Egenskaper
 
Som person är du noggrann, drivande och har förmåga att se affärsmöjligheter och lönsamhet i den verksamhet du bedriver. Det är av stor vikt att du har förmågan att överblicka helheten och är duktig på att planera, organisera och prioritera projekt. Vidare ser vi att du är lyhörd, förtroendeingivande och har förmåga att skapa goda relationer både internt och externt.
 
 
Ytterligare information
 
Tjänsten avser en tillsvidareanställning på heltid med placering i Västberga. B-körkort är ett krav.
 
 
Kom och väx!
 
Här på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare. Vi har en bra variation på arbetsplatser där du kommer att möta olika typer av utmaningar och snabbt få möjlighet till ansvar. Hos oss är det du som påverkar din utveckling.
 
 I denna rekrytering samarbetar NCC med Kandidathuset AB. För frågor om tjänsten, kontakta ansvarig konsult Frida Eklund, frida.eklund@kandidathuset.se
Ansök genom att fylla i nedanstående formulär!
Faiveley Transport - Junior Project Controller
Befattning: Junior Project Controller
Placeringsort: Landskrona Företag: Faiveley Transport
Läs mer här...
Stacks Image 172
Faiveley Transport - Junior Project Controller

Befattning:
Junior Project Controller
Placeringsort: Landskrona Företag: Faiveley Transport


Faiveley Transport Nordic AB ingår i Wabtec Corporation, en systemleverantör till den internationella järnvägsindustrin. Företaget grundades för 100 år sedan och är en av de ledande aktörerna på den nordiska järnvägsmarknaden där vi genomför olika typer av service och förbättringsprojekt på många av de nordiska tågtyperna med fokus på bromssystem, dörrsystem, luftkonditioneringssystem, koppel samt elektronik. Vi är dessutom världsledande leverantör av blockbromsar och bromsregulatorer som exporteras till många olika typer av tågprojekt över hela välden. Företaget har idag 170 anställda verksamma inom försäljning, projektledning, konstruktion, utveckling, tillverkning, service och underhåll samt Supply Chain & Inköp, Ekonomi, HR och Kvalitet. Företaget åtnjuter en fin tillväxt sedan flera år och omsätter idag över 400 MSEK. Huvudkontor med tillverkning i Landskrona, projekt- och försäljningskontor i Stockholm. Wabtec erbjuder ett brett produktsortiment bestående av system för luftkonditionering, elektromekanik, elektronik, bromssystem, koppel, tågdörrar och plattformsdörrar samt underhållsservice till kunder runtom i världen. Wabtec Corporation har sitt huvudkontor i Pennsylvania, och har idag ca 20 000 anställda. Hållbar utveckling, miljövänliga och högteknologiska lösningar för dagens och morgondagens tåg karakteriserar verksamheten.


Vill du jobba med teknisk försäljning av världsprodukter i en framtidsbransch och i verklig internationell miljö – men i ett litet trivsamt bolag 

Då är detta jobbet för dig!
 
 
Faiveley Transport Nordic AB står inför en positiv, spännande och utmanande framtid. Vi behöver nu förstärka vår ekonomiavdelning i Landskrona.
 
I rollen som Junior project controller hos oss kommer du följa upp företagets interna och externa projekt och stärka Faiveley´s position, konkurrenskraft och lönsamhet.
 
Arbetsuppgifter
Som projektcontroller är du involverad i ett eller flera projekt med olika projektledare. Din huvudsakliga uppgift är att i nära samarbete med projektledaren och dennes team driva fram ett fokus på kostnadseffektivitet i projektet. Du kommer bilda ett team med flera funktioner i projekten, med nära samarbete med planeringsfunktionen för att säkerställa ett helhetsfokus för projektstyrningen. Projektens utmaningar ligger ofta i samspelet mellan teknik, tid och ekonomi där controllerns yttersta uppgift är att jobba för att kostnadseffektiviteten är med i alla steg och beslut.
 
Projektcontrollerns egna leveranser består av uppföljning av nyckeltal, analys av projektets progress, prognos samt riskexponering ur ett ekonomiskt perspektiv. Leveranserna ska även fokusera på åtgärdsförslag för att höja kostnadseffektiviteten samt kontinuerlig utveckling av metodik och arbetssätt kring ekonomistyrning.
 
Kvalifikationer

 • Du är utbildad civilekonom, gärna med inriktning mot industriell ekonomi.
 • Du är teknikintresserad, driven, orädd samt har en vilja att påverka. Tidigare erfarenheter inom controlling är meriterande men större vikt läggs vid dina personliga egenskaper.
 • Du ser och har förståelse för projektens helhet och driver kostnadsfrågan i alla beslut.
 • Du är en god kommunikatör som har lätt för att samarbeta och du hanterar svenska och engelska obehindrat, såväl i tal som i skrift.
 • Du har goda kunskaper i MS Officepaketet
Personliga egenskaper
Som person är du analytisk och noggrann. Du är van att arbeta självständigt, duktig på att kommunicera och har en god samarbetsförmåga. Du är flexibel, ansvarstagande och van att arbeta mot deadlines.
 
Vi värdesätter även egenskaper som engagemang, ansvarstagande och teamkänsla.
 
Är du intresserad av arbetet som Junior Project Controller på Faiveley Transport Nordic AB kommer du till en internationell organisation där du både får agera självständigt och arbeta i ett team inom ett expansivt företag som ligger i framkant i sin bransch. 
 
I denna rekrytering samarbetar Faiveley Transport med Kandidathuset AB. För frågor om tjänsten, kontakta ansvarig konsult Sofia Fritzon.
sofia.fritzon@kandidathuset.se
Ansök genom att fylla i nedanstående formulär!
Kaeser - Servicetekniker
Befattning: Servicetekniker
Placeringsort: Sundsvall Företag: Kaeser Kompressorer
Läs mer här...
Stacks Image 172
Kaeser - Servicetekniker

Befattning:
Servicetekniker
Placeringsort: Sundsvall Företag: Kaeser Kompressorer


KAESER KOMPRESSORER är att av världens ledande företag inom tryckluftsteknik och har 6000 anställda runtom i världen. I Sverige är vi 66 st anställda och finns ifrån Helsingborg i syd till Skellefteå i norr. Vi erbjuder dig ett mycket intressant arbete i ett rikstäckande team där vi har kul tillsammans.


Vi behöver dig som erfaren Servicetekniker för att göra Sveriges bästa tryckluftsteam ännu starkare.

Just nu söker vi tekniker till regionen Sundsvall. Vi söker dig som har arbetat minst 3 år som Servicetekniker och nu vill ta steget att utveckla ditt arbete i en spännande miljö. Som Servicetekniker hos Kaeser ansvarar du för service och installationer av tryckluftsutrustning ute hos våra kunder. Det innebär att underhålla, felsöka, reparera, installera och driftsätta kompressorer.

Vi erbjuder dig ett mycket intressant arbete inom Kaeser Kompressorer i ett rikstäckande team där vi har kul tillsammans.

Dina kunskaper och erfarenheter:
Du är gymnasieutbildad maskintekniker med inriktning el- och/eller kylteknik och har B-körkort. Vi ser även att du har goda IT-kunskaper. Du bör ha minst tre års erfarenhet av liknande arbete. Du har arbetat självständigt gentemot kund och är van att hantera snabba situationer. Har du erfarenhet av tryckluftsutrustning är det meriterande, men det är inget krav. Du får utbildning av oss i Sverige och i Tyskland. Du ska vidare kunna ta emot och förstå skriftliga och muntliga instruktioner på svenska och engelska. Tyska är meriterande. Det är även viktigt att du kan skriva och tala svenska väl.

Dina personliga egenskaper:
Som person trivs du med att arbeta som servicetekniker självständigt och i team samt att ta eget ansvar. Du är noggrann, ordningsam och flexibel samt tycker om att ha kundkontakter. 

Du är bosatt någonstans i Sundsvallsregionen.

Urval och intervjuer sker löpande varför vi gärna ser att du skickar in din ansökan snarast.
Välkommen med din ansökan!
Ansök genom att fylla i nedanstående formulär!
Kandidathuset - Talent Sourcing Assistant
Befattning: Talent Sourcing Assistant
Placeringsort: Helsingborg Företag: Kandidathuset
Läs mer här...
Stacks Image 172
Kandidathuset - Talent Sourcing Assistant

Befattning:
Talent Sourcing Assistant
Placeringsort: Helsingborg Företag: Kandidathuset


Kandidathuset är ett företag specialiserat på att rekrytera personer till nyckelbefattningar. Vi grundades 2008 och har sedan dess bidragit till många bolags utveckling och framgång genom vårt rekryteringsarbete. Vårt nya koncept, Job Selling, gör det möjligt att snabbt och kostnadseffektivt kunna erbjuda våra kunder välkvalificerade kandidater. Under de senaste åren har vi sett en mycket stark efterfrågan på detta nya koncept och vi anställer nu till vår egna organisation.Under de senaste åren har Kandidathuset etablerat ett nytt rekryteringskoncept som tagits väl emot av våra kunder.
 
Vi fortsätter att expandera och har nu behov av extra resurser periodvis. Vi söker därmed  efter dig som exempelvis studerar eller är intresserad av extra arbete.  Dina arbetstider och omfattning bestäms efter överrenskommelse. 
 
Vad vi erbjuder dig:

Ett roligt, socialt och engagerande arbete  i ett härligt team. Vi arbetar mot många olika branscher, vilket innebär att du kommer ges en bred  insyn i arbetsmarknaden och dess människor ur många olika perspektiv. 
  
Vi är ett team med en hög drivkraft som tror på ständiga förbättringar och att ha roligt hela vägen mot våra mål. Vi lyssnar på varandras idéer och åsikter så att vi kan utvecklas både individuellt och som ett team, samtidigt som vi kontinuerligt förädlar vår redan väletablerade arbetsprocess.
 
Arbetsbeskrivning:
 
Du kommer att arbeta som Talent Sourcing Assistant vilket innebär att främst bistå med kandidatkontakt och searcharbete i aktuella rekryteringuppdrag.   Du arbetar i nära samarbete med ansvarig Talent Sourcing Manager för avstämningar och statusrapporteringar. I rollen ingår att se möjligheterna i hur och var man kan finna lämpliga kandidater, vara införsäljande och att förstå värdet i att bygga upp nätverk. 


Arbetsuppgifterna består av
 
 • Sökning i databaser och på hemsidor efter lämpliga kandidater
 • Kontakt med högskolor och universitet
 • Sammanställning av listor över lämpliga kandidater.
 • Kontakt med kandidater via telefon för att presentera tjänsterna, samt följa upp intresset.
 • Administrativa uppgifter så som hantera CV:n, boka intervjuer och skicka ut tester.

 
Önskvärd profil:
 
Vi söker dig som har ett genuint intresse för människor och har lätt för att ta kontakt med nya personer. Som person är du uthållig, fokuserad och har ett strukturerat arbetssätt. Du har en trevlig och professionell förhållning i din kommunikation, då arbetet till stor del innebär kontakt med personer i nyckelbefattningar. För att nå resultat krävs att du trivs med telefonen som arbetsredskap, har en hög aktivitetsnivå och nyttjar din arbetstid effektivt. Dessutom är du van datoranvändare och har lätt för att använda olika IT-baserade systemstöd. Tidigare erfarenhet av arbeten inom en liknande roll, service, försäljning eller där telefonen varit ett viktigt verktyg ses som meriterande.
 
Övrigt:
 
Tjänsten kräver goda språkkunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.
 
Omfattning: Enligt överrenskommelse, möjlighet till tillsvidareanställning kan finnas längre fram.

Urval och intervjuer sker löpande, varför vi gärna ser att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor om tjänsten, vänligen kontakta Frida Eklund, frida.eklund@kandidathuset.se
Ansök genom att fylla i nedanstående formulär!
Krohne Inor - Offertingenjör/innesäljare
Befattning: Offertingenjör/Innesäljare
Placeringsort: Malmö Företag: KROHNE INOR
Läs mer här...
Stacks Image 172
Krohne Inor - Offertingenjör/innesäljare

Befattning:
Offertingenjör/Innesäljare
Placeringsort: Malmö Företag: KROHNE INOR


KROHNE INOR har framgångsrikt utvecklat och producerat temperaturmätningsutrustning för processindustrin i mer än 75 år. Sedan utvecklingen av världens första huvudmonterade signalomvandlare, har KROHNE INOR successivt byggt upp sitt rykte som ett internationellt ledande företag av temperaturgivare och signalomvandlare. Huvudkontoret är baserat i Malmö, där arbetar idag ca 65 anställda. Kulturen i företaget utmärks av en varm atmosfär med utpräglad teamkänsla. 2006 förvärvades KROHNE INOR av KROHNE-koncernen som koncernens globala teknik- och utvecklingscenter för temperaturmätning. KROHNE är världsledande tillverkare och leverantör av processinstrumentering och mätlösningar för många olika industribranscher över hela jorden. KROHNE har över 3 600 anställda och en omsättning på mer än 448 miljoner euro. Företagets produkter och tjänster spänner över hela mät- och analysprocessen: från den enskilda mätpunkten till lösningar för hela fabriker. Tillsammans med KROHNE koncernen, våra två dotterbolag i Tyskland, Finland samt partners kan KROHNE INOR erbjuda produkter, lösningar och service över hela världen.BAKGRUND
KROHNE INOR utmärks av en varm atmosfär med utpräglad teamkänsla, där man arbetar mellan avdelningar och hjälper varandra. Tillsammans med en kollega agerar du stödfunktion åt KROHNE koncernen i försäljnings- och offertfrågor. Du arbetar mot både svenska och internationella kunder och är huvudansvarig för alla exportförfrågningar samt internationella relationer där KROHNE INOR arbetar mot en bred internationell marknad och industrisegment som kemi-, olje- och kärnkraftsindustrin. Se mer på www.inor.se
 
ROLLEN
Din roll är varierande och du kommer varje dag hålla kontakt med flertalet interna och externa kontaktytor för att finna all den information du behöver för att sätta samman dina offerter.
 
Du kommer till exempel att:
 • Samla in teknisk information från leverantörer inför sammanställning av offerter
 • Läsa förfrågningsunderlag och därifrån guida kunder till rätt val av teknik
 • Beräkna priser och kombinera kunders behov med rätt applikation,
 • Ansvara för offert- och orderhantering samt uppföljning av offerter
 • Ta hand om inkommande kundsamtal, mail och förfrågningar från svenska och internationella kunder

 
I din nya roll kommer du ha ett bra stöd från organisationen. Du kommer in i din roll främst via internutbildningar.
 
KVALIFIKATIONER
Tidigare arbetslivserfarenhet är ett krav. Som person är du social, framåt och har förmåga att ta både egna beslut och initiativ till att hitta den information du behöver för att sätta samman underlagen. Din förmåga att se både helheter och detaljer är god. Du har utpräglad samarbetsförmåga, gillar att arbeta i team och att ha kul med dina kollegor på jobbet. 
 
Vi söker dig som
 • Har erfarenhet från inneförsäljning / offerering av tekniska produkter till industrin
 • Har en teknisk utbildningsbakgrund gärna inom elektronik eller mekanik antingen som gymnasieingenjör eller har gått en KY-utbildning
 • Kan arbeta i orderhanteringssystem och CRM system
 • Har ambitioner, tar ansvar och drivs av att lära dig nya saker och att bredda din tekniska kompetens
 • Är stresstålig då det emellanåt är många frågor i luften samtidigt
 • Kan arbeta i ett team där man hjälper varandra och tar hjälp av varandra
 • Har en fingertoppskänsla för mekanik och industriell teknik
 • Har körkort
 • Är flytande i svenska och engelska, både i tal och skrift. Övriga språk är meriterande

 
 
Tillsättning: Snarast enligt överenskommelse.
Placeringsort: Malmö
 
För mer information om tjänsten kontakta ansvarig rekryterare på Kandidathuset, Frida Eklund via mail frida.eklund@kandidathuset.se
 
Intervjuer och urval sker löpande så skicka gärna din ansökan snarast!
Ansök genom att fylla i nedanstående formulär!
Hill-Rom - Account Manager
Befattning: Account Manager
Placeringsort: Eskilstuna Företag: Hill-Rom
Läs mer här...
Stacks Image 172
Hill-Rom - Account Manager

Befattning:
Account Manager
Placeringsort: Eskilstuna Företag: Hill-Rom


Hill-Rom is a leading global medical technology company with more than 10,000 employees worldwide. We partner with health care providers in more than 100 countries by focusing on patient care solutions that improve clinical and economic outcomes in five core areas: Advancing Mobility, Wound Care and Prevention, Patient Monitoring and Diagnostics, Surgical Safety and Efficiency, and Respiratory Health. Around the world, Hill-Rom's people, products, and programs work towards one mission: Every day, around the world, we enhance outcomes for patients and their caregivers. Hill-Rom's vision is a real-time, connected care environment that delivers actionable information to the right people at the right time. Delivering the right information to the right people at the right time helps hospital staff care for patients more safely, efficiently and effectively. Our Values • Respect • Responsiveness • Results • Integrity • Fun


Job: Account Manager, Hill-Rom LAV
Group/Team:  Hill-Rom
Location: Home office. Suitable location is Mälardalen (i.e. Örebro or Västerås) or Gävle Dalarna.
Reports to: Sales Manager, Nordics


BACKGROUND

 
Within Hill-Rom there are three business units: Patient Support Systems, Front Line Care and Surgical Solutions. Innovation remains a key strategy for Hill-Rom and in 2017, new products contributed approximately 0 million in revenue, continuing the company’s long heritage of product and medical technology innovation. The introduction of new products across the business is expected to drive accelerated revenue growth and margin expansion in 2018 and beyond. The Revenue for the company is expected to exceed billion by 2020, while adjusted operating margins are expected to approach 20 percent.
 
The business area structure is aligned by product type and contains the following units:
 • Patient Support Systems – globally provides our specialty bed frames and surfaces and mobility solutions, as well as our clinical workflow solutions which specializes in software and information technologies to improve care and deliver actionable insight to caregivers and patients.
 • Front Line Care – globally provides respiratory care products and sells medical diagnostic monitoring equipment and a diversified portfolio of physical assessment tools that assess, diagnose, treat, and manage a wide variety of illnesses and diseases.
 • Surgical Solutions – globally provides products that improve surgical safety and efficiency in the operating room including tables, lights, pendants, positioning devices and various other surgical products and accessories.

 
Hill-Rom and their affiliate companies; Welch Allyn, Aspen Surgical, Allen Medical, Trumpf Medical and Liko, all offer their employees challenging work experiences, a collaborative team environment, and a comprehensive benefit offering. The strongest motive for working with Hill-Rom is the opportunity to make a true difference in peoples’ lives by enhancing outcomes for patients and their caregivers.  
 
 
THE ROLE AS ACCOUNT MANAGER, HILL-ROM LAV

As Account Manager you will be part of the 45 people strong Nordic sales and service team. You manage the Hill-Rom and Welch Allyn brand business in the assigned territory and develop new business within designated accounts. Focus will be on profitability, revenue growth against plan, maintaining costs and strategic company objectives. The Account Manager is expected to Identify business opportunities in the sales area, develop new business through direct sales activity including tendering, negotiations and contract management.
 
 
The position also includes the following main responsibilities:
 
 • Meets and exceeds targets for revenue and profitability. Achieves the yearly Territory Business Plan in association with the Sales Manager, meets challenging targets in the Welsh Allyn and Hill-Rom divisions.
 • Presents management information and contract review information to the Sales Manager. Responsible for regularly providing the necessary forecast using the Sales Force CRM system
 • Ensures the implementation of promotional/sales programs in conjunction with marketing communication, education, clinical and training, practice enhancement. Initiates trails and demo’s and sales in Hill-Rom/Welsh Allyn and competitor accounts.
 • Builds strong and lasting relationships with key decision makers and those influential in the purchasing process to enhance the Hill-Rom Brand and Image and to maximize the success of concept selling.
 • Liaises with the Commercial Operations Manager and local technical and service teams.

 
CANDIDATE PROFILE
 
We are looking for a commercially oriented person with excellent networking capabilities. The right person has good ability to communicate and engage those around him/her. It is also important to be able to manage and navigate in a growing and changing Global company. Experience from sales from Medtech industry is important.
 
 
Requirements
 • At least 2 years of sales experience with proven results.
 • Technical background is an advantage
 • Clinical background is a big advantage
 • Existing relationships in several medical brands is an advantage

 
Competencies and skills
 • Action and results oriented team player with high integrity
 • Hands on mentality.
 • Entrepreneurial thinker and actor towards company’s objectives.
 • Strong personality with outstanding communication skills within all levels of organization and across cultures.
 • Extremely capable to manage and communicate internationally (through virtual, remote communication tools).
 • Willing to take on responsibility and to deliver high level of service.
 • Computer literacy with Microsoft Office Applications.
 • Fluent in English, written and spoken
 
Other
 
In this recruitment, Hill-Rom LAV cooperates with Kandidathuset AB. If you have any questions regarding the role or recruitment process, please contact Alexander Kervall. alexander.kervall@kandidathuset.se
Ansök genom att fylla i nedanstående formulär!
Profilgruppen - Platschef
Befattning: Platschef
Placeringsort: Uppvidinge Företag: Profilgruppen
Läs mer här...
Stacks Image 172
Profilgruppen - Platschef

Befattning:
Platschef
Placeringsort: Uppvidinge Företag: Profilgruppen


ProfilGruppen är ett svenskt, noterat bolag som utvecklar och tillverkar kundanpassade komponenter och profiler i aluminium. Genom att leverera innovativa lösningar i aluminium bidrar vi till våra kunders framgång. Vår verksamhet kännetecknas av kvalitetstänkande, snabbhet, flexibilitet och kundservice. Idag har koncernen över 400 medarbetare, med huvudkontor i småländska Åseda. Våra kunder finns i en stor variation av branscher och främst på den nordeuropeiska marknaden. Omsättningen uppgår till drygt MSEK 1000 varav knappt hälften av våra leveranser går på export.


Är du driven och engagerad? Då ska du ta chansen att bidra till ProfilGruppens fortsatta utveckling!
 
Dina arbetsuppgifter
 
Din viktigaste uppgift blir att ansvara för och strategiskt vidareutveckla vår bearbetningsverksamhet och bidra till en lönsam tillväxt. Vår bearbetningsverksamhet består av två enheter där aluminiumprofiler förädlas genom allt från kapning och stansning till avancerad fräsning eller bockning i helautomatiserade celler. Till din hjälp att leda den dagliga verksamheten har du produktionsansvarig, teknisk chef och produktionsplanerare samt ett antal engagerade medarbetare i din organisation som består av ca 75 medarbetare.
             
Arbetet kräver stor självständighet. Du kommer vara mycket aktiv och drivande i de förbättringsarbeten som pågår. Viktiga fokusområden är effektivitet, produktivitet, leveransprecision samt kvalitet.
 
Du ansvarar för prissättning och offerter. Arbetet kräver även ett tätt samarbete med vår säljorganisation och deltagande i kundmöten.
 
Du har ett budget- och resultatansvar och rapporterar direkt till vår supply chain manager. En controller assisterar dig i uppföljning av verksamheten.
  
 
Din profil
 
Du har förmodligen en teknisk grundutbildning och flerårig erfarenhet av produktionsledning med uppgifter som inneburit utveckling av organisation och produktionsprocesser. Du har god förståelse för kalkyler och ett starkt lönsamhetstänkande. Det är viktigt att du är en erfaren och engagerad personalledare, en god kommunikatör och tycker om att arbeta med och genom andra. Du är drivande, lyhörd med en förmåga att se medarbetarnas möjligheter till utveckling. Dina kunskaper i svenska och i engelska är goda både i tal och skrift.
 
ProfilGruppen erbjuder en tjänst inom ett område som vi ser stor utvecklingspotential i. Du kommer att kunna påverka såväl den operativa som den strategiska utvecklingen av vår interna bearbetningsverksamhet och därmed företagets framgång i hög grad.
 
Du delar vår värdegrund som är personligt engagerad, lyhörd, snabb, professionell och strävar efter ständig förbättring.
 
 
Övrigt
 
Placeringsort: Åseda
 
I den här rekryteringen samarbetar Profilgruppen med Kandidathuset AB. För frågor om tjänsten, kontakta ansvarig konsult Sofia Fritzon
sofia.fritzon@kandidathuset.se


Ansök genom att fylla i nedanstående formulär!
Hill-Rom - IT Business Analyst
Befattning: IT Business Analyst
Placeringsort: Luleå Företag: Hill-Rom, Liko AB
Läs mer här...
Stacks Image 172
Hill-Rom - IT Business Analyst

Befattning:
IT Business Analyst
Placeringsort: Luleå Företag: Hill-Rom, Liko AB


Hill-Rom is a leading global medical technology company with more than 10,000 employees worldwide. We partner with health care providers in more than 100 countries by focusing on patient care solutions that improve clinical and economic outcomes in five core areas: Advancing Mobility, Wound Care and Prevention, Patient Monitoring and Diagnostics, Surgical Safety and Efficiency, and Respiratory Health. Around the world, Hill-Rom's people, products, and programs work towards one mission: Every day, around the world, we enhance outcomes for patients and their caregivers. Hill-Rom's vision is a real-time, connected care environment that delivers actionable information to the right people at the right time. Delivering the right information to the right people at the right time helps hospital staff care for patients more safely, efficiently and effectively. Our Values • Respect • Responsiveness • Results • Integrity • FunJob:                         IT Business Analyst
Group/Team:            Hill-Rom, Liko AB
Location:                     Luleå
Reports to:                Manager of Business Relations IT, situated in France
 
BACKGROUND
 
As an expert in the field of patient transfer and lifting solutions, Liko has been a part of Hill-Rom since 2008.
Founded in 1979 by Swedish engineer and designer Gunnar Liljedahl, Liko’s expertise is based on over 30 years in business, specialising in products for the safe lifting and transfer of patients in the healthcare environment. The Liko brand portfolio includes high quality and innovative lifts, slings, transfer aids and lift accessories.

Today, Liko is fully integrated in the Hill-Rom organization and has transformed from an entrepreneurial and product oriented company to a global company. The site in Luleå is shifting it´s focus from product to production to become even more efficient and capable of supplying the global market with high quality products. In an effort to reinforce this change, Liko is now looking to hire a IT Business Analyst.

 
 
Missions
 
Integrated into an international IT team (5 team members) you’ll provide support for systems and processes.  You’ll also serve as a consultant to the business in order to translate business requirements into process or technical systems solutions.
 
 
Responsibilities
 
As a Business Analyst you’ll be responsible for gathering and understanding business requirements and translate them into creative solutions, taking into consideration the value of what will be delivered so as to prioritize work.
 
Your assignment will be from requirement to detailed specification, coordination with developers, testing, acceptance, documentation and post go-live support. You may act as project manager from time to time depending on demand. This will give you the opportunity to develop project plans, resource requirements, timelines, dependencies, and budgets.
 
Your area of expertise will be from the Supply Chain area (logistics, manufacturing, quality…) to possibly Finance if needed.
 
 
Profile
 
Having an engineer diploma or equivalent, you have good knowledge of software management, ideally ERP skills (JDE/SAP). Your analytical skills are mandatory and technically oriented, preferably within development. Being ITIL certified or at least knowing ITIL best practices would also be appreciated.
 
You are organized and can work both autonomously and in teams. We would also like for you to be problem solving oriented. Furthermore you have good communication skills and ideally 5-10 years’ experience in a similar position.
 
Your English is fluent.
 
Other
 
In this recruitment, Hill-Rom is cooperating with Kandidathuset AB. Please contact Sebastian Törnquist if you have any questions regarding the position or recruitment process. sebastian.tornquist@kandidathuset.se
Ansök genom att fylla i nedanstående formulär!
Akea - Projektör
Befattning: Projektör
Placeringsort: Malmö Företag: Akea
Läs mer här...
Stacks Image 172
Akea - Projektör

Befattning:
Projektör
Placeringsort: Malmö Företag: Akea


Akea är ett expansivt byggföretag inom kabel och anläggning. Vi på Akea har som vision att vara en av de ledande aktörerna på marknaden. Genom gediget yrkeskunnande, engagemang och nytänkande skapar vi långsiktiga relationer och utför arbeten med helhetstänk där fokus ligger på kvalitet, miljö och trygghet. Vi är nu runt 270 medarbetare och finns idag på följande orter: Malmö, Helsingborg, Ystad, Halmstad och Göteborg. Vi på Akea tror att fungerande föreningar är fundamentalt för en stads utveckling. Vår ambition är att genom stöd till föreningslivet, ge fler unga möjlighet till utveckling och trygghet.Akea växer och nu söker vi fiberprojektörer med erfarenhet av dimensionering av telecom eller fibernät till våra verksamheter i Helsingborg och Malmö.
Som medarbetare på Akea kommer du att ingå i en verksamhet som sätter stort pris på positiv anda, flexibilitet och driv.

Arbetsuppgifter

 
I rollen som Projektör kommer du huvudsakligen arbeta med projektering och planering inom områdena nät och bredband. Du kommer vara delaktig i flertalet varierande projekt från början till slut vid installation av fibernät.
 
Som projektör kommer ditt arbete även ha en stor bredd med fokus på operativ projektering, vilket innefattar bland annat kostnadsberäkningar och materialbeställningar. Du kommer även att ha kundkontakt i anslutning till dina projekt. 
 
Kravprofil
 
Vi söker dig med ett tekniskt intresse och en eftergymnasial utbildning eller likvärdigt inom relevant område. Du har god datorvana och mycket goda kunskaper i Office-paketet samt goda AutoCad kunskaper. Körkort är ett krav.
 
Som person ser vi gärna att du är social, kommunikativ och självgående eftersom du kommer att möta många olika människor dagligen. Vidare är du en driven och engagerad lagspelare.
 
Övrigt
 
I denna rekrytering samarbetar Akea med Kandidathuset AB. För frågor om tjänsten, kontakta ansvarig konsult, Sebastian Törnquist.
sebastian.tornquist@kandidathuset.se


Ansök genom att fylla i nedanstående formulär!
Akea - Platschef (Skåne)
Befattning: Platschef
Placeringsort: Malmö Företag: Akea
Läs mer här...
Stacks Image 172
Akea - Platschef (Skåne)

Befattning:
Platschef
Placeringsort: Malmö Företag: Akea


Akea är ett expansivt byggföretag inom kabel och anläggning. Vi på Akea har som vision att vara en av de ledande aktörerna på marknaden. Genom gediget yrkeskunnande, engagemang och nytänkande skapar vi långsiktiga relationer och utför arbeten med helhetstänk där fokus ligger på kvalitet, miljö och trygghet. Vi är nu runt 270 medarbetare och finns idag på följande orter: Malmö, Helsingborg, Ystad, Halmstad och Göteborg. Vi på Akea tror att fungerande föreningar är fundamentalt för en stads utveckling. Vår ambition är att genom stöd till föreningslivet, ge fler unga möjlighet till utveckling och trygghet.Nu söker vi en engagerad ledare med erfarenhet av arbete som Platschef inom anläggning och/eller kabel.
Som medarbetare på Akea kommer du att ingå i en verksamhet som sätter stort pris på positiv anda, flexibilitet och driv.
 
Arbetsuppgifter:
 
I rollen som platschef är du ansvarig för att leda och planera projekt med målsättningen att uppnå effektivitet, lönsamhet och kvalitet i alla led. Du har personalansvar för de medarbetare som arbetar i projektet och samtidigt säkerställer du att projektet håller sig inom de ekonomiska ramar som är uppsatta.
 
Parallellt med detta ingår det även arbetsmiljöansvar vilket innebär att du arbetar systematiskt med att upprätta och upprätthålla en god arbetsmiljö i dina projekt. Du kommer att komma i kontakt med ett brett kundutbud vilket medför att du kommer utveckla goda och långsiktiga relationer med våra kunder.
 
 
Kravprofil:
 
Vi ser gärna att du har en eftergymnasial utbildning inom relevant område eller motsvarande. Alternativt har du gedigen arbetslivserfarenhet som yrkesarbetare inom relevant område.
 
Kunskap inom entreprenadjuridik är meriterande. Körkort är ett krav.
 
Vi lägger stort fokus på dina personliga egenskaper och ser gärna att du är självgående, strukturerad och resultatinriktat. Du har även en god förmåga att fatta beslut.
 
Övrigt
 
Placeringsort: Helsingborg eller Malmö.
 
I denna rekrytering samarbetar Akea med Kandidathuset AB. För frågor om tjänsten, kontakta ansvarig konsult, Sofia Fritzon
sofia.fritzon@kandidathuset.se
Ansök genom att fylla i nedanstående formulär!
Akea - Platschef (Halmstad)
Befattning: Platschef
Placeringsort: Halmstad Företag: Akea
Läs mer här...
Stacks Image 172
Akea - Platschef (Halmstad)

Befattning:
Platschef
Placeringsort: Halmstad Företag: Akea


Akea är ett expansivt byggföretag inom kabel och anläggning. Vi på Akea har som vision att vara en av de ledande aktörerna på marknaden. Genom gediget yrkeskunnande, engagemang och nytänkande skapar vi långsiktiga relationer och utför arbeten med helhetstänk där fokus ligger på kvalitet, miljö och trygghet. Vi är nu runt 270 medarbetare och finns idag på följande orter: Malmö, Helsingborg, Ystad, Halmstad och Göteborg. Vi på Akea tror att fungerande föreningar är fundamentalt för en stads utveckling. Vår ambition är att genom stöd till föreningslivet, ge fler unga möjlighet till utveckling och trygghet.Nu söker vi en engagerad ledare med erfarenhet av arbete som Platschef inom anläggning och/eller kabel.
Som medarbetare på Akea kommer du att ingå i en verksamhet som sätter stort pris på positiv anda, flexibilitet och driv.
 
Arbetsuppgifter:
 
I rollen som platschef är du ansvarig för att leda och planera projekt med målsättningen att uppnå effektivitet, lönsamhet och kvalitet i alla led. Du har personalansvar för de medarbetare som arbetar i projektet och samtidigt säkerställer du att projektet håller sig inom de ekonomiska ramar som är uppsatta.
 
Parallellt med detta ingår det även arbetsmiljöansvar vilket innebär att du arbetar systematiskt med att upprätta och upprätthålla en god arbetsmiljö i dina projekt. Du kommer att komma i kontakt med ett brett kundutbud vilket medför att du kommer utveckla goda och långsiktiga relationer med våra kunder.
 
 
Kravprofil:
 
Vi ser gärna att du har en eftergymnasial utbildning inom relevant område eller motsvarande. Alternativt har du gedigen arbetslivserfarenhet som yrkesarbetare inom relevant område.
 
Kunskap inom entreprenadjuridik är meriterande. Körkort är ett krav.
 
Vi lägger stort fokus på dina personliga egenskaper och ser gärna att du är självgående, strukturerad och resultatinriktat. Du har även en god förmåga att fatta beslut.
 
Övrigt
 
Placeringsort: Halmstad.
 
I denna rekrytering samarbetar Akea med Kandidathuset AB. För frågor om tjänsten, kontakta ansvarig konsult, Birgitta Twedmark
birgitta.twedmark@kandidathuset.se
Ansök genom att fylla i nedanstående formulär!
Calderys - Löneassistent
Befattning: Löneassistent
Placeringsort: Göteborg Företag: Calderys
Läs mer här...
Stacks Image 172
Calderys - Löneassistent

Befattning:
Löneassistent
Placeringsort: Göteborg Företag: Calderys


Som en global ledare inom eldfasta lösningar och tjänster, erbjuder vi service till kunder över hela världen med säkra, pålitliga och högpresterande eldfasta lösningar inom flera branscher - järn, stål, gjuteri, aluminium, cement & kalk, olje- & kemiska raffinaderier och pannor & förbränningsugnar. Vårt globala nätverk av specialiserade industriexperter och projektledning säkerställer att vi levererar vårt löfte till dig om överlägsen prestanda och service. Med 2500 anställda, 19 produktionsenheter och 31 internationella försäljningskontor - vi hjälper dig att nå dina ständigt ökande produktivitetsmål samtidigt som vi garanterar säkerheten för din personal och integritet för din utrustning.Bakgrund
 
Oavsett om du studerar, är nyutexaminerad eller jobbar så är Calderys den perfekta arbetsplatsen för att starta en spännande och givande karriär. Vi är världsledande på monolitiska eldfasta material och ett helägt dotterbolag till Imerys – det marknadsledande företaget inom industrimineraler, som handlas på Parisbörsen.  

Calderys är en tillförlitlig och nyskapande leverantör av eldfasta lösningar, med moderna produktionsanläggningar och över 100 års erfarenhet av eldfast teknologi och installation. Med ett världsomspännande nätverk som sträcker sig över 15 länder är karriärmöjligheterna oändliga. Vi uppmuntrar våra anställda att uppnå sin fulla potential och erbjuder därför karriärutveckling och skräddarsydda utbildningar som finslipar deras expertområden.
 
Kontoret i Göteborg där man kommer vara placerad är ett projektlednings- och säljkontor. Där arbetar idag 15 anställda med yrkeskategorier från projektledning, sälj, teknik och HR/lön. Löneavdelningen består idag endast av en person, vilket innebär att du kommer bli en viktig del i att få lönehanteringen att fungera effektivt. Totalt i Sverige finns där ca 150 medarbetare, men vi ökar periodvis personalstyrkan under exempelvis sommarsäsongen vilket medför att du kommer arbeta i ett omväxlande arbetstempo.
 
Arbetsuppgifter
 
Som löneassistent kommer du att arbeta administrativt med allt ifrån hantering av löneunderlag till inrapportering av kontrolluppgifter för IF Metall, Byggnads och Unionens avtal, vilket kommer ge dig en bred kunskapsbas på både tjänstemanna- och kollektivsidan.
 
I dina arbetsuppgifter ingår det även att utfärda arbetsgivarintyg för vår installationspersonal, svara på förfrågningar från exempelvis Försäkringskassan eller Kronofogden och rapportera till Bygglösen.
 
I rollen som Löneassistent kommer du även vara behjälplig med övriga administrativa uppgifter såsom att göra kontroller av reseräkningar eller hålla lönesystemet uppdaterat med aktuella uppgifter.
 
 
Din profil
 
Vi söker dig som har någon form av eftergymnasial utbildning inom löneadministration eller motsvarande och som har jobbat något år inom detsamma. Du har kunskap om kollektivavtal, regelverk och lönerelaterade lagar och förordningar. Vidare har du goda IT-kunskaper och är van vid att arbeta i Excel.
 
Som person har du en positiv attityd och en god kommunikationsförmåga. Du är även ansvarsfull, noggrann och självständig i ditt arbete. Ditt arbetssätt är lösningsfokuserat, prestigelöst och serviceinriktat då du kommer att arbeta brett mot stora delar av organisationen.
 
Du behärskar även svenska och engelska i tal och skrift.
 
Övrigt
 
Arbetets omfattning: 50% (Halvtid)
 
Placeringsort: Göteborg
 
 
I denna rekryteringen samarbetar Calderys med Kandidathuset AB. För frågor om tjänsten, kontakta ansvarig konsult Birgitta Twedmark.
birgitta.twedmark@kandidathuset.se
Ansök genom att fylla i nedanstående formulär!
Saint-Gobain Sekurit - Projektledare
Befattning: Projektledare
Placeringsort: Eslöv Företag: Saint-Gobain Sekurit Scandinavia AB
Läs mer här...
Stacks Image 172
Saint-Gobain Sekurit - Projektledare

Befattning:
Projektledare
Placeringsort: Eslöv Företag: Saint-Gobain Sekurit Scandinavia AB


Saint-Gobain Sekurit Scandinavia is a part of the TOP 100 most Innovative companies. The company's aim is to provide high added value glazing products and services for car makers. As part of the Saint-Gobain Group, we have access to more than 300 years of know-how and innovations. Saint-Gobain Sekurit is an international company with a worldwide foot print. Through our international network and our 35 plants and facilities settled in Europe, Asia and Americas, we deliver the international automotive market. From the most luxury and sports cars to the low cost, Saint-Gobain Sekurit produces demanding and challenging mineral, modular and organic glazing. Following the trends of mobility and automotive industry, the company is permanently led by its innovative spirit and offers a wide range of high added value products, solutions and services on four main axes: Environment & CO2 savings, Safety & security, Quality perceived and comfort, Design & smart glazing Saint-Gobain is certified Top Employer Global 2017. This certification reward the HR policy which is based on strong foundations: professional Mobility, diversity of the teams, commitment and talent development. Among the Saint-Gobain companies in Sweden you will find Ecophon, Isover, Weber, Gyproc, Scanspac, Emmaboda Glas, Autover, Abrasives and others.Världsledande med lokal förankring
På produktionsenheten i Eslöv arbetar cirka 250 personer med att tillverka glasrutor till fordonsindustrin och är specialiserade på smarta rutor.  Smarta rutor är den gemensamma benämningen på sidorutor med särskilda egenskaper, exempelvis vattenavvisande eller laminerade. Vattenavvisande glas har ett ytskikt som gör att vattendroppar stöts bort från sidorutan vid regnväder, vilket skapar bättre sikt och en säkrare bilkörning. En laminerad sidoruta innebär en större trygghet då lamineringen förhindrar att glassplitter sprids vid inbrott eller trafikolyckor.
 
Tillverkningen i Eslöv omfattar allt från att ta emot planglas till att forma en färdig sidoruta, och den färdiga produkten går sedan vidare till olika fordonstillverkare som Volvo, Audi, Jaguar, Maserati, Volkswagen, Ford m fl. Tillverkning är högautomatiserad med högt teknikinnehåll.
 
Vi söker nu en ny medarbetare som förstärkning till vår Marknads- och Försäljningsavdelning.


Vi erbjuder
Som anställd inom Saint Gobain erbjuds du en mångkulturell och internationell miljö med en öppen företagskultur. Vi lägger stor vikt vid individuell utveckling och ger utrymme för varje enskild individs kompetens och förmåga för att gemensamt driva verksamheten framåt. Som del av en internationell koncern finns stora möjligheter att skapa nätverk för framtida karriär, både lokalt, nationellt och internationellt.
 
Arbetsuppgifter
Som Projektledare har du det övergripande ansvaret för tilldelade projekt rörande teknik, kvalitetskrav, planering, ekonomiuppföljning och styrning, dokumentation, förpackning mm. Projekten kan vara direkt mot slutkunden eller mot ett av våra systerbolag, där du utreder kundens önskemål och föreslår lämpliga lösningar. Du kommer att samordna och driva utvecklingen internt mellan berörda avdelningar, för att säkerställa att projekten fortlöper enligt fastställd tidsplan. Då det är en internationell organisation kommer dina mycket goda kunskaper i engelska till användning dagligen.
 
Din bakgrund
Vi söker dig som har ett antal års arbetslivserfarenhet från projektarbete/projektledning, produktutveckling eller liknande, gärna från bilindustrin eller underleverantörer till denna sektor. Du är med stor sannolikhet civilingenjör eller högskoleingenjör, ett tekniskt intresse och kunnande är grundläggande för tjänsten. Ditt tekniska kunnande kombinerar du med ekonomiskt intresse samt ett dynamiskt arbetssätt, som projektledare i vår organisation driver du de projekt som formar vår framtid. Då vårt koncern-gemensamma affärssystem är SAP, är det en fördel om du har erfarenhet från detta eller liknande.
 
Din profil
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och tror att du är nytänkande, organiserad och trivs med att driva projekt. Du som känner stort engagemang för ditt arbete, är flexibel och driven kommer att ha goda förutsättningar för att lyckas bra i rollen!
 
Du är van vid att arbeta strukturerat, är ambitiös, noggrann och kommunikativ. Du arbetar bra både självständigt och i grupp och sätter stort värde i att utveckla dig själv och nå uppsatta mål.  Nyfikenhet och ifrågasättande ser du som två självklara egenskaper i yrkeslivet. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift, ytterligare språk är meriterande. Självklart har du goda kunskaper i Office paketet.
 
Som Projektledare rapporterar du till vår Senior Projektledare och ingår i marknadsavdelningen.
 
Övrigt
 
I den här rekryteringen samarbetar Saint-Gobain Sekurit med Kandidathuset AB. För frågor om tjänsten, kontakta ansvarig konsult Sebastian Törnquist.
sebastian.tornquist@kandidathuset.se


Ansök genom att fylla i nedanstående formulär!
Saint-Gobain Sekurit - Underhållstekniker Mekanik
Befattning: Underhållstekniker Mekanik
Placeringsort: Eslöv Företag: Saint-Gobain Sekurit Scandinavia AB
Läs mer här...
Stacks Image 172
Saint-Gobain Sekurit - Underhållstekniker Mekanik

Befattning:
Underhållstekniker Mekanik
Placeringsort: Eslöv Företag: Saint-Gobain Sekurit Scandinavia AB


Saint-Gobain Sekurit Scandinavia is a part of the TOP 100 most Innovative companies. The company's aim is to provide high added value glazing products and services for car makers. As part of the Saint-Gobain Group, we have access to more than 300 years of know-how and innovations. Saint-Gobain Sekurit is an international company with a worldwide foot print. Through our international network and our 35 plants and facilities settled in Europe, Asia and Americas, we deliver the international automotive market. From the most luxury and sports cars to the low cost, Saint-Gobain Sekurit produces demanding and challenging mineral, modular and organic glazing. Following the trends of mobility and automotive industry, the company is permanently led by its innovative spirit and offers a wide range of high added value products, solutions and services on four main axes: Environment & CO2 savings, Safety & security, Quality perceived and comfort, Design & smart glazing Saint-Gobain is certified Top Employer Global 2017. This certification reward the HR policy which is based on strong foundations: professional Mobility, diversity of the teams, commitment and talent development. Among the Saint-Gobain companies in Sweden you will find Ecophon, Isover, Weber, Gyproc, Scanspac, Emmaboda Glas, Autover, Abrasives and others.Bakgrund

Sekurit genomför nu en kraftfull satsning och modernisering inom sin underhållsavdelning. Fokus på bl.a. World Class Manufacturing och Industri 4.0 är några exempel på vad som kommer att leda underhållsarbetet framöver. Ambitionen är att skapa en organisation med ett underhållsarbete i världsklass.
 
Som ett led i dessa satsningar söker man nu även efter en driven och engagerad underhållstekniker inom mekanik till underhållsavdelningen.
 
Vi erbjuder
Som anställd inom Saint Gobain erbjuds du en mångkulturell och internationell miljö med en öppen företagskultur. Vi lägger stor vikt vid individuell utveckling och ger utrymme för varje enskild individs kompetens och förmåga för att gemensamt driva verksamheten framåt. Som del av en internationell koncern finns stora möjligheter att skapa nätverk för framtida karriär. 
 
Arbetsuppgifter
Som mekaniker ingår du i ett team och kommer att arbeta med olika maskiner som är PLC-styrda i vår processutrustning. Det krävs också att du kan läsa och förstå el-schema då detta är en viktig del i vår process.
 
Arbetsuppgifterna är omväxlande och det finns stora utvecklingsmöjligheter för rätt person. Då vi arbetar med WCM- konceptet är det en förutsättning att du aktivt deltar i olika förbättringsprojekt för att bidra till företagets utveckling.
 
Du rapporterar till företagets Underhållschef.
 
Din bakgrund
Vi söker dig som har erfarenhet av reparation och felsökning. Du har en känsla för teknik och vill ha en långsiktighet.
Du har en ödmjuk inställning till nya arbetsuppgifter och kan arbeta självständigt.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som mekaniker är du ambassadör för underhållsavdelningen och representerar oss på ett professionellt sätt. Som person har du lätt för att samarbeta i team likväl som att arbeta självständigt. Eget ansvarstagande genomsyrar alltid ditt arbete.
Gillar du att göra ett bra jobb och pröva på nya saker? Är du flexibel och driven med stor initiativförmåga? Då finns chansen till många spännande uppdrag hos oss.
 
Du är inte rädd för att ta egna initiativ, är noggrann och tycker om utmaningar och problemlösning. Nyfikenhet och ifrågasättande ser du som två självklara egenskaper i yrkeslivet. Du känner dig bekväm med att arbeta i en internationell verksamhet och har inga problem med att skifta mellan svenska och engelska, både i tal och i skrift.
 
Tillträde snarast möjligt.
 
Övrigt
 
Placeringsort: Eslöv
 
I denna rekryteringen samarbetar Saint-Gobain Sekurit med Kandidathuset AB. För frågor om tjänsten, kontakta ansvarig konsult Birgitta Twedmark.
birgitta.twedmark@kandidathuset.se
Ansök genom att fylla i nedanstående formulär!
Saint-Gobain Sekurit - Automationselektriker
Befattning: Automationselektriker
Placeringsort: Eslöv Företag: Saint-Gobain Sekurit Scandinavia AB
Läs mer här...
Stacks Image 172
Saint-Gobain Sekurit - Automationselektriker

Befattning:
Automationselektriker
Placeringsort: Eslöv Företag: Saint-Gobain Sekurit Scandinavia AB


Saint-Gobain Sekurit Scandinavia is a part of the TOP 100 most Innovative companies. The company's aim is to provide high added value glazing products and services for car makers. As part of the Saint-Gobain Group, we have access to more than 300 years of know-how and innovations. Saint-Gobain Sekurit is an international company with a worldwide foot print. Through our international network and our 35 plants and facilities settled in Europe, Asia and Americas, we deliver the international automotive market. From the most luxury and sports cars to the low cost, Saint-Gobain Sekurit produces demanding and challenging mineral, modular and organic glazing. Following the trends of mobility and automotive industry, the company is permanently led by its innovative spirit and offers a wide range of high added value products, solutions and services on four main axes: Environment & CO2 savings, Safety & security, Quality perceived and comfort, Design & smart glazing Saint-Gobain is certified Top Employer Global 2017. This certification reward the HR policy which is based on strong foundations: professional Mobility, diversity of the teams, commitment and talent development. Among the Saint-Gobain companies in Sweden you will find Ecophon, Isover, Weber, Gyproc, Scanspac, Emmaboda Glas, Autover, Abrasives and others.Bakgrund  
Sekurit genomför nu en kraftfull satsning och modernisering inom sin underhållsavdelning. Fokus på bl.a. World Class Manufacturing och Industri 4.0 är några exempel på vad som kommer att leda underhållsarbetet framöver. Ambitionen är att skapa en organisation med ett underhållsarbete i världsklass.
 
Som ett led i dessa satsningar söker man nu även efter en driven och engagerad Automationselektriker till underhållsavdelningen.
 
Vi erbjuder
Som anställd inom Saint Gobain erbjuds du en mångkulturell och internationell miljö med en öppen företagskultur. Vi lägger stor vikt vid individuell utveckling och ger utrymme för varje enskild individs kompetens och förmåga för att gemensamt driva verksamheten framåt. Som del av en internationell koncern finns stora möjligheter att skapa nätverk för framtida karriär. 
 
Arbetsuppgifter
Som automationselektriker ingår du i ett team och kommer att arbeta med olika maskiner som är PLC-styrda i vår processutrustning. Det krävs också att du kan läsa och förstå el-schema, felsöka i PLC då detta är en viktig del i vår process.
Arbetsuppgifterna är omväxlande och det finns stora utvecklingsmöjligheter för rätt person. Då vi arbetar med WCM- konceptet är det en förutsättning att du aktivt deltar i olika förbättringsprojekt för att bidra till företagets utveckling.
 
Du rapporterar till företagets Underhållschef.
 
Din bakgrund
Vi söker dig med erfarenhet av felsökning  inom el- och automation men du har även erfarenhet från arbete med svag/starkström, du ska även vara kunnig inom pneumatik och allmän mekanisk felsökning.
Elbehörighet BB2 eller liknande samt ABB-robot programmeringsspråk S4 och IRC5 är meriterande och även om du har jobbat med Siemens och/eller Mitsubishi.
 
Du är inte rädd för att ta egna initiativ, är noggrann och tycker om utmaningar och problemlösning. Nyfikenhet och ifrågasättande ser du som två självklara egenskaper i yrkeslivet. Du känner dig bekväm med att arbeta i en internationell verksamhet och har inga problem med att skifta mellan svenska och engelska, både i tal och i skrift.
 
Tillträde snarast möjligt.
 
Övrigt
 
Placeringsort: Eslöv
 
I denna rekryteringen samarbetar Saint-Gobain Sekurit med Kandidathuset AB. För frågor om tjänsten, kontakta ansvarig konsult Sofia Fritzon.
sofia.fritzon@kandidathuset.se
Ansök genom att fylla i nedanstående formulär!
Saint-Gobain Sekurit - Controller
Befattning: Controller
Placeringsort: Eslöv Företag: Saint-Gobain Sekurit Scandinavia AB
Läs mer här...
Stacks Image 172
Saint-Gobain Sekurit - Controller

Befattning:
Controller
Placeringsort: Eslöv Företag: Saint-Gobain Sekurit Scandinavia AB


Saint-Gobain Sekurit Scandinavia is a part of the TOP 100 most Innovative companies. The company's aim is to provide high added value glazing products and services for car makers. As part of the Saint-Gobain Group, we have access to more than 300 years of know-how and innovations. Saint-Gobain Sekurit is an international company with a worldwide foot print. Through our international network and our 35 plants and facilities settled in Europe, Asia and Americas, we deliver the international automotive market. From the most luxury and sports cars to the low cost, Saint-Gobain Sekurit produces demanding and challenging mineral, modular and organic glazing. Following the trends of mobility and automotive industry, the company is permanently led by its innovative spirit and offers a wide range of high added value products, solutions and services on four main axes: Environment & CO2 savings, Safety & security, Quality perceived and comfort, Design & smart glazing Saint-Gobain is certified Top Employer Global 2017. This certification reward the HR policy which is based on strong foundations: professional Mobility, diversity of the teams, commitment and talent development. Among the Saint-Gobain companies in Sweden you will find Ecophon, Isover, Weber, Gyproc, Scanspac, Emmaboda Glas, Autover, Abrasives and others.Världsledande med lokal förankring

På produktionsenheten i Eslöv arbetar cirka 250 personer med att tillverka glasrutor till fordonsindustrin och är specialiserade på smarta rutor.  Smarta rutor är den gemensamma benämningen på sidorutor med särskilda egenskaper, exempelvis vattenavvisande eller laminerade. Vattenavvisande glas har ett ytskikt som gör att vattendroppar stöts bort från sidorutan vid regnväder, vilket skapar bättre sikt och en säkrare bilkörning. En laminerad sidoruta innebär en större trygghet då lamineringen förhindrar att glassplitter sprids vid inbrott eller trafikolyckor.
Tillverkningen i Eslöv omfattar allt från att ta emot planglas till att forma en färdig sidoruta, och den färdiga produkten går sedan vidare till olika fordonstillverkare som Volvo, Audi, Jaguar, Maserati, Volkswagen, Ford m fl. Tillverkning är högautomatiserad med högt teknikinnehåll.
 
Vi har genomgått organisatoriska förändringar och söker nu en Controller för att stärka vår produktion.
 
Arbetsbeskrivning
 
Som Controller kommer du att arbeta i tät kontakt med företagets alla avdelningar. I rollen ingår bl a att ansvara för hantering av self-billing, vidarefakturering, avstämning och kontroll av personalkostnader. Du kommer att vara delaktig i bokslutsarbete och rapportering till koncernen och kommer att arbeta i nära samarbete med vår Finance Manager och Saint-Gobains shared service center för Finance. Löpande projekt och  kommer att bli en viktig del i ditt arbete. I rollen ingår även att stötta, förbättra och utveckla den finansiella rapporteringen samt internkontroll. Du kommer även att vara involverad i företagets Word Class Manufacturing-program.
 
Kravprofil
 
Du är civilekonom eller motsvarande med några års erfarenhet inom Ekonomi och Controlling och behärskar engelska i tal och skrift. Du har goda kunskaper i Office-paketet med extra fokus på Excel. Kunskaper i SAP och erfarenhet av IFRS är meriterande.
 
Vi söker dig som är ambitiös, strukturerad och lösningsfokuserad och som är intresserad av att analysera, ifrågasätta och förbättra. Du är självgående, noggrann och en god kommunikatör. 
 
Som Controller rapporterar du till vår Finance Manager.
 
Övrigt
 
Placeringsort: Eslöv
 
I den här rekryteringen samarbetar Saint-Gobain Sekurit med Kandidathuset AB. För frågor om tjänsten, kontakta ansvarig konsult Alexander Kervall. alexander.kervall@kandidathuset.se
Ansök genom att fylla i nedanstående formulär!
IFÖ Sanitär - Utvecklingsingenjör
Befattning: Utvecklingsingenjör
Placeringsort: Bromölla Företag: IFÖ Sanitär
Läs mer här...
Stacks Image 172
IFÖ Sanitär - Utvecklingsingenjör

Befattning:
Utvecklingsingenjör
Placeringsort: Bromölla Företag: IFÖ Sanitär


The Geberit Group is a leading supplier of sanitary technology and bathroom design maintaining sales teams in over 40 countries and running over 30 plants worldwide. The strong presence especially in Europe creates benefits for business partners (craftsmen, retailers, engineers and architects) and end consumers alike. Over 12‘000 employees contribute to the company’s success. Headquartered in Rapperswil-Jona (CH), the Geberit Group generates net sales of CHF 2.9 billion. Since 2015 Ifö Sanitär AB i is a part in the Geberit Group.


 

Bakgrund

Mycket har hänt sedan Ifö grundades. Och samtidigt inte. Idag sker all produktion i certifierade och datoriserade hypermoderna fabriker, men ändå är det traditionella hantverkskunnandet centralt. Alla produkter granskas för hand av erfarna proffs för att säkerställa att enbart produkter av högsta kvalitet lämnar fabriken. Än idag är porslin det material vi värnar mest om. Inte för att det är det billigaste eller lättaste materialet att arbeta med, utan för att det är det bästa.

Att arbeta med produktutveckling är toppen, men ofta kan kunderna inte ens se förändringarna. Det kan vara bättre glasyr på porslinet eller en liten justering som gör produkten enklare att installera. Men självklart funderar vi alltid på nya egenskaper och lösningar även om de flesta inte tror att en WC-stol kan förnyas så mycket mer.

Som ett led i vår ständiga jakt efter förnyelse söker vi nu efter en utvecklingsingenjör inom materialteknik. 


Rollbeskrivning

I rollen som utvecklingsingenjör är du en central drivkraft i den innersta kärnan av vår tillverkning. Du är verksam i processerna där kaolin, lera och kvarts blir keramik och där härdplastmassa bildar gjutningsformar. 

Tillsammans med våra laboratorietekniker och i ett nära samarbete med laboratoriechefen spenderar du din tid i vårt avancerade laboratorium. Där testar, analyserar och bedömer ni exempelvis era nya innovationer inom receptförbättring -innan de släpps ut och blir verklighet i produktionsprocessen.

Du befinner dig även ute i fabriken och bidrar med din förståelse för materialen som används. Du söker efter nya lösningar och förhindrar därigenom att eventuella fel uppkommer i exempelvis glasyrblandningen eller i formgjutningen.


Att arbeta hos oss

Vi är ett företag med många olika talanger och bred kompetens. Till exempel har vi specialister med flera decenniers erfarenhet, utmanande och uppmuntrande chefer, nyutexaminerade som precis har inlett sina karriärer, unga studenter som är ivriga att lära sig och talangfulla lärlingar som kommer att bli morgondagens ledare och anställda. För oss är de alla lika värdefulla. 
 
Genom kunskapsutbyte med våra internationella samarbetspartners och en ständigt förbättrande arbetsprocess kommer du att växa och därigenom vidga din förståelse för tekniken och materialen vi arbetar med.
 

Din profil

Vi söker dig som genom en materialteknisk utbildning har en god förståelse för de material som används i keramik eller härdplaster. Har du dessutom en bredare förståelse för polymerkemi eller oorganisk kemi ser vi det som meriterande.

Som person är du ambitiös, noggrann och öppen i din kommunikation. Du delar gärna med dig av dina erfarenheter samtidigt som du är öppen för att lära dig nya saker.  Du tycker om att arbeta strukturerat och är innovativ i ditt tankesätt.

Du behärskar både svenska och engelska i såväl tal som skrift.


Övrigt

I den här rekryteringen samarbetar IFÖ Sanitär med Kandidathuset AB. För frågor om tjänsten, kontakta ansvarig rekryteringskonsult Alexander Kervall.
alexander.kervall@kandidathuset.se


Ansök genom att fylla i nedanstående formulär!
Saint-Gobain ISOVER - Development Engineer
Befattning: Development Engineer
Placeringsort: Bjuv Företag: ISOVER
Läs mer här...
Stacks Image 172
Saint-Gobain ISOVER - Development Engineer

Befattning:
Development Engineer
Placeringsort: Bjuv Företag: ISOVER


ISOVER – En världsledare med historia. Det välkända varumärket Gullfiber skapades år 1967 men redan år 1963 inledde det Billesholmsförankrade företaget ett samarbete med världsledaren Saint-Gobain. Bolaget är idag en del av koncernen Saint-Gobain och ISOVER är det gemensamma internationella varumärket för isolerdivisionen. Saint-Gobain består idag av mer än 1400 konsoliderade företag med ca 170 000 anställda. Tillverkningen sker i 66 länder över hela världen och år 2015 hade Saint-Gobainkoncernen en omsättning på ca 39,6 miljarder Euro. Ytterligare information om företaget och koncernen hittar du på www.isover.se och www.saint- gobain.com.


Job:      Development Engineer
Group/Team:  Saint-Gobain Acoustic Boards Competence Center
Location:   Billesholm
Reports to:   Marie Geoffray, Manager Acoustic Boards Competence Center Manager


BACKGROUND

“ONE OF THE 100 MOST INNOVATIVE COMPANIES IN THE WORLD”

Research and Innovation are at the heart of Saint-Gobain’s strategy. The Saint-Gobain Group’s research focuses both on breakthrough innovations and on continuously improving its products, processes and services in a spirit of openness and attentiveness to customer needs.

The company’s on-going initiatives in this area are paying off; in 2016, Saint-Gobain ranked among Thomson Reuters’ Top 100 Global Innovator Companies for the sixth year in a row. 

Designing innovative, high performance products and solutions to improve our habitat and everyday life is at focus and the result is also visible in figures. 


The cross-functional R&D programs prepare the future of the company’s business lines and their development by anticipating major changes in techniques and markets. These cross-functional programs, linked directly to the work axes of the marketing groups, allow it to organize skills common to the Group’s various Activities and to improve Saint-Gobain’s ability to develop key technologies.

SAINT-GOBAIN, ACOUSTIC BOARDS COMPETENCE CENTER
In 2017 Saint-Gobain established a completely new Acoustic Boards Competence Center. The center is located in Billesholm and is integrated to the Nordic R&D, but with an international scope. The vision is to be recognized within the Insulation and Ceilings activities as the global reference for innovation and technical expertise on sustainable mineral wool acoustic panels. 
The work within the Competence Center will be focused on developing innovative and sustainable products and reinforcing technical knowledge on acoustic panels (ceilings and walls).
We are now recruiting the first people to the center and can offer an opportunity to be part of the very creation of the center.

THE ROLE
As Development Engineer you will drive activities and projects linked to development of characterization methods. You will be responsible for environmental, technical, cost and timing aspects within the project.

The responsibility and work includes to:
 • Analyze customer requirement
 • Design lab or full scale tests
 • Validate test methods and implement them in production 
 • Lead projects linked to product quality and development 
CANDIDATE PROFILE
We are looking for candidates with working experience in R&D, product design or quality. A Masters degree within Engineering/Physics/Mechanics/Materials/Quality is required. 

Ideally you will have experience and knowledge including:
 • Experience in quality control
 • Development of quality tests methods 
 • Familiar with certification processes
 • Rigor and analytical capacity
 • Strong ability to write synthesis and reports 
 • Structured personality
 • Ability to work in a team
 • Ability to work in autonomy 
Fluency in oral and written English and one of the Nordic languages is mandatory. 

I this recruitment, Saint-Gobain cooperates with Kandidathuset. For further information please contact, Sebastian Törnquist by email sebastian.tornquist@kandidathuset.se
Ansök genom att fylla i nedanstående formulär!
Saint-Gobain ISOVER - Development Technician
Befattning: Development Technician
Placeringsort: Bjuv Företag: ISOVER
Läs mer här...
Stacks Image 172
Saint-Gobain ISOVER - Development Technician

Befattning:
Development Technician
Placeringsort: Bjuv Företag: ISOVER


ISOVER – En världsledare med historia. Det välkända varumärket Gullfiber skapades år 1967 men redan år 1963 inledde det Billesholmsförankrade företaget ett samarbete med världsledaren Saint-Gobain. Bolaget är idag en del av koncernen Saint-Gobain och ISOVER är det gemensamma internationella varumärket för isolerdivisionen. Saint-Gobain består idag av mer än 1400 konsoliderade företag med ca 170 000 anställda. Tillverkningen sker i 66 länder över hela världen och år 2015 hade Saint-Gobainkoncernen en omsättning på ca 39,6 miljarder Euro. Ytterligare information om företaget och koncernen hittar du på www.isover.se och www.saint- gobain.com.


Job:      Development Technician
Group/Team:  Saint-Gobain Acoustic Boards Competence Center
Location:   Billesholm
Reports to:   Marie Geoffray, Manager Acoustic Boards Competence Center Manager


BACKGROUND

“ONE OF THE 100 MOST INNOVATIVE COMPANIES IN THE WORLD”

Research and Innovation are at the heart of Saint-Gobain’s strategy. The Saint-Gobain Group’s research focuses both on breakthrough innovations and on continuously improving its products, processes and services in a spirit of openness and attentiveness to customer needs.

The company’s on-going initiatives in this area are paying off; in 2016, Saint-Gobain ranked among Thomson Reuters’ Top 100 Global Innovator Companies for the sixth year in a row. 

Designing innovative, high performance products and solutions to improve our habitat and everyday life is at focus and the result is also visible in figures. 


The cross-functional R&D programs prepare the future of the company’s business lines and their development by anticipating major changes in techniques and markets. These cross-functional programs, linked directly to the work axes of the marketing groups, allow it to organize skills common to the Group’s various Activities and to improve Saint-Gobain’s ability to develop key technologies.

SAINT-GOBAIN, ACOUSTIC BOARDS COMPETENCE CENTER
In 2017 Saint-Gobain established a completely new Acoustic Boards Competence Center. The center is located in Billesholm and is integrated to the Nordic R&D, but with an international scope. The vision is to be recognized within the Insulation and Ceilings activities as the global reference for innovation and technical expertise on sustainable mineral wool acoustic panels. 
The work within the Competence Center will be focused on developing innovative and sustainable products and reinforcing technical knowledge on acoustic panels (ceilings and walls).
We are now recruiting the first people to the center and can offer an opportunity to be part of the very creation of the center.

THE ROLE
As development technician you will lead lab test and support development projects. 
The responsibility and work includes to:
 • Build, install or develop mechanical tests benches 
 • Use climatic chambers for accelerated ageing tests
 • Perform mechanical tests on products
 • Produce test reports 
 • Be proactive towards project leaders’ requests 
CANDIDATE PROFILE
We are looking for candidates with experience from a similar position. A Bachelors degree within Physics/Mechanics/Quality/Building or working experience equivalent to this is required.

Ideally you will have experience and knowledge as follows:
 • 3-5 years experience working in R&D, product design or quality 
 • Rigor and analytical capacities 
 • Ability to conclude and summarize in test reports 
 • Ability to work in a team
 • Ability to work in autonomy 
Fluency in oral and written English and one of the Nordic languages is mandatory. 

I this recruitment, Saint-Gobain cooperates with Kandidathuset. For further information please contact, Sebastian Törnquist by email sebastian.tornquist@kandidathuset.se
Ansök genom att fylla i nedanstående formulär!
Hill-Rom, Liko AB - Sr. Manager, Strategic Sourcing
Befattning: Sr. Manager, Strategic Sourcing
Placeringsort: Luleå Företag: Hill-Rom, Liko AB
Läs mer här...
Stacks Image 172
Hill-Rom, Liko AB - Sr. Manager, Strategic Sourcing

Befattning:
Sr. Manager, Strategic Sourcing
Placeringsort: Luleå Företag: Hill-Rom, Liko AB


Hill-Rom is a leading global medical technology company with more than 10,000 employees worldwide. We partner with health care providers in more than 100 countries by focusing on patient care solutions that improve clinical and economic outcomes in five core areas: Advancing Mobility, Wound Care and Prevention, Patient Monitoring and Diagnostics, Surgical Safety and Efficiency, and Respiratory Health. Around the world, Hill-Rom's people, products, and programs work towards one mission: Every day, around the world, we enhance outcomes for patients and their caregivers. Hill-Rom's vision is a real-time, connected care environment that delivers actionable information to the right people at the right time. Delivering the right information to the right people at the right time helps hospital staff care for patients more safely, efficiently and effectively. Our Values • Respect • Responsiveness • Results • Integrity • FunJob:                                  Sr. Manager, Strategic Sourcing
Group/Team:                     Hill-Rom, Liko AB
Location:                           Luleå
Reports to:                        Executive Director & Site Leader Luleå
 
 
BACKGROUND
 
Liko has been a part of Hill-Rom since 2008.
 
As an expert in the field of patient transfer and lifting solutions, founded in 1979 by Swedish engineer and designer Gunnar Liljedahl, Liko’s expertise is based on over 30 years in business, specialising in products for the safe lifting and transfer of patients in the healthcare environment. The Liko brand portfolio includes high quality and innovative lifts, slings, transfer aids and lift accessories.

Today, Liko is fully integrated in the Hill-Rom organization and has transformed from an entrepreneurial and product oriented company to a global company. The site in Luleå is shifting it´s focus from product to production to become even more efficient and capable to supply the global market with high quality products. To reinforce the efforts in this change, Liko is now looking to hire a Strategic Sourcing Manager to take the lead in improving and strengthening the sourcing process.

 
 
 
THE ROLE AS SR. MANAGER, STRATEGIC SOURCING
 
As Sr. Manager Strategic Sourcing you will create and manage strategic supplier partnerships to ensure continual performance expectations are met and year over year productivity targets are achieved by conducting proper supplier management techniques.  You will manage two Strategic Sourcing Specialists and coach, support and coordinate them in all day-to-day work.
 
You are expected to act as business owner to influence the organization across and through functional and business unit levels to ensure alignment and commitment to financial targets and category strategies. The responsibility includes partnering with the key internal stakeholders to understand requirements and drive sourcing strategies to ensure quality, value-cost optimization, service performance and business growth.
 
The position also includes the following main responsibilities:
 
 • Responsible for effectively managing 260 M SEK of spend by analyzing total global spend, identifying key aggregation opportunities, and creating programs to leverage spend at the highest possible level for the maximum possible impact.
 • Leverage cross company sourcing initiatives and oversee the review of sourcing proposal and negotiation as well as supplier identification and selection in responsible categories.
 • Keep current on category market, cost drivers and economic outlook to guide category strategy
 • Manage supporting personnel in the execution of the multi-step strategic sourcing process
 • Act as lead negotiator for business agreements
 • Serve as sourcing leader on all integration activities relating to responsible categories
 • Monitor, track and report on savings and key performance indicators for targeted category
 
CANDIDATE PROFILE
 
We put strong emphasis on finding a person with experience in Strategic Sourcing with a high personal drive, result orientation and strong interpersonal skills.
 
Requirements:
 
 • Bachelor’s degree required in Business, Finance, Engineering or Supply Chain.  Master’s in Business preferred
 • International experience required
 • Extensive strategic sourcing experience preferably in a global, multi-site manufacturing environment
 • Demonstrated strong Operation, Finance and Strategic Planning knowledge in building category strategies
 • Experience in a continuous improvement environment with a track record of achieving significant year over year results.
 • Experience operating successfully in a highly matrixed environment with a high degree of organizational agility
 • Experience in multicultural negotiations, contracting and supplier management activities
 • Experience in leading large, global complex supply management solution projects

 
In this recruitment, Hill-Rom, Liko AB cooperates with Kandidathuset. For further information please contact, Sofia Fritzon by email: sofia.fritzon@kandidathuset.se
Ansök genom att fylla i nedanstående formulär!
Saint-Gobain Weber - R&D Manager
Befattning: R&D Manager
Placeringsort: Vingåker Företag: Weber
Läs mer här...
Stacks Image 172
Saint-Gobain Weber - R&D Manager

Befattning:
R&D Manager
Placeringsort: Vingåker Företag: Weber


Weber har en marknadsledande ställning inom mineralbaserade byggprodukter på den svenska marknaden. Weber utvecklar, tillverkar och marknadsför produkter och system för bygg och anläggning inom mur- och puts, golvavjämning, betong, plattsättning/tätskikt samt Leca® lättklinker, -block, -husgrunder och -element. www.weber.se Saint-Gobain Sweden AB är företaget bakom varumärkena Dalapro, Gyproc, ISOVER, Leca® och Weber. Företaget ingår i den franska Saint-Gobain-koncernen med ca 190 000 anställda. I Sverige bidrar drygt 800 anställda till en omsättning på ca 3 miljarder SEK.Arbetsbeskrivning
 
Som R&D Manager kommer du att tillhöra den Nordiska R&D organisationen och rapportera till R&D Manager Sweden.
 
Arbetet består huvudsakligen av att leda utvecklings- och förbättringsprojekt från tidigt skede till slutförande, både gällande nya innovativa produkter samt förbättring och förvaltning av befintligt sortiment. Huvudfokus kommer att vara inom produktområdet golvavjämningsmassor och marina golv. I rollen ingår också att koordinera arbetet med labbtekniker, rapportera projekt och samverka med konceptchef för att bestämma framtida utvecklingsprojekt.
 
Du kommer även att delta i projekt utanför ditt eget område samt i koncerngemensamma projekt.
 
Arbetsuppgifter
 
 • Planering, ledning och rapportering samt utvärdering av beslutade och delegerade utvecklingsprojekt
 • Samverka med konceptchefer gällande definition, uppföljning och lansering av nya produkter
 • Leda underhållsprojekt för att reducera RMP, harmonisera recept och system, samt stödja införandet tillsammans med inköp och produktionsenheterna.
 • Intern produkt- och användningsteknisk support
 • Delta som expert i gemensamma projekt inom Nordic Baltic R&D-organisationen
 • Samverka med marknads- och inköpsavdelningarna för att säkerställa konkurrens- och kostnadseffektiva produkter
 • Samverka med produktion för att säkerställa effektiv och kvalitetssäkrad produktion
 • Deltagande på internationella och Nordic Baltic R&D-möten inom sitt produktområde
 • Utfärda och godkänna recepturer och driftunderlag.
 • Företräda sitt produktområde mot koncernen, myndigheter, organisationer m.fl. 
 
Din profil
 
Vi söker dig som har relevant erfarenhet av produktutveckling och utbildning på högskolenivå inom något av områdena kemi, materialteknik eller byggnadsmaterial. Vi ser gärna att du har erfarenhet från byggbranschen eller utveckling av liknande produkter.
 
För att lyckas i rollen behöver du vara strukturerad och självständigt kunna driva dina egna projekt mot uppsatta mål samt kunna samverka med kollegor och övriga funktioner inom organisationen.
 
Eftersom företaget verkar i en internationell miljö är det ett krav att du behärskar både svenska och engelska.
 
 
Placering
Webers produktionsanläggning, strax utanför Vingåker
 
Rapportering
R&D Manager Sweden
 
 
Övrigt
 
I denna rekrytering samarbetar Saint-Gobain Sweden AB, Weber med Kandidathuset. För frågor om tjänsten vänligen kontakta ansvarig konsult, Sofia Fritzon, sofia.fritzon@kandidathuset.se
 
Vi välkomnar ansökningar från alla personer oavsett ålder, trosuppfattning, könsidentitet och uttryck, sexuell identitet eller etnisk bakgrund.
Ansök genom att fylla i nedanstående formulär!
Stockholm
Kandidathuset AB
Mäster Samuelsgatan 60,
111 21 Stockholm
Malmö
Kandidathuset AB
Adelgatan 21, Malmö
Telefon:
08-410 300 22
E-post:
info@kandidathuset.se
Organisationsnummer:
556765-0576